Bel of mail ons voor een afspraak

+31(0)187 - 491533

Glavitech

Metaalbewerking met de beste producten van Qualichem, Hydroblend, Zet-Chemie en 3NINE. Met de beste koelsmeermiddelen, corrosiebeschermers, reinigers, snijolie en technische olie en niet te vergeten de beste doseerpompen en olienevel separatoren. Bij Glavitech vindt u het allemaal.

Diëlectricum 

Reukloos (en verdampingsarm) diëlectricum, hetgeen opvalt door het zeer lage vebruik en universele inzetbaarheid.

Tap-vloeistof

Onze tap-olie, behoort tot het hoogst presterende op de markt, voldoende hoge viscositeit zodat het aan het gereedschap blijft "plakken" en toch watermengbaar, zodat deze in de koelsmeer-emulsie oplost en zelfs bijdraagt aan het verspanende vermogen van de emulsie.

Volledig verdampende snij/vervormings-olie

Met name voor aluminium zijn er tal van bewerkingen waarbij een volledig verdampende olie ideaal is zodra voor de nabehandeling het werkstuk olie- en vet- vrij moet zijn. Dit bespaart een complete reinigings handeling Naast volledige (vet-vrije) verdamping geur-vrij en uiteraad conform de eisen ten aanzien van gezondheid en milieu.

 Waterbehandeling 

Een watermengbaar koelsmeermiddel bestaat als het uiteindelijk in de machine(s) gebruikt wordt vaak uit meer dan 95% water; vandaar dat de kwaliteit van het water van belang is.

Enkel een waterontharder gebruiken is het bekende paard achter de wagen, dit heeft alleen zin als het ingezet wordt in combinatie met omgekeerde osmose en/of een ionenwisselaar.

Wij hebben diverse installaties geleverd welke dankzij slimme import verrassend betaalbaar zijn. Navolgende foto's betreft een door ons geleverde installatie, uitgerust met een waterontharder, omgekeerde osmose, ionenwisselaar en 1000 liter buffervat inclusief automatische drukpomp; sedert 2008 non-stop in gebruik.

Glavitech metaalbewerkingsvloeistoffenGlavitech koelsmeermiddelen

Afbeelding 46 Afbeelding 50