Bel of mail ons voor een afspraak

+31(0)187 - 491533

3NINE Olienevel separator

De olienevelafzuigsystemen van 3Nine verwijderen (separeren) de olienevel of oliemist welke vrijkomt in de bewerkingsprocessen.  Deze olienevel of oliemist ontstaat bij toepassingen waarbij pure (snij) olie of watermengbare koelsmeermiddelen worden gebruikt. 

Voordelen:


  • Zonder filters
  • CIP  - Cleaning in Place: vol-automatisch zelf reinigend 
  • Onderhoudsvrij
  • Hergebruik (snij) vloeistoffen
  • Gezonde en veilige werkplek
  • Kostenbesparend 
  • Altijd de juiste onderdruk

99,97% separatie vloeistof + partikels zonder filter!

Kostenbesparing: vloeistof hergebruik, onderhoud, filters, energie &
last but nut least: een veel schonere en veiligere werkomgeving!

                                


Schoonste lucht met de olienevel afzuiging van 3Nine

Metingen tonen aan dat de 3Nine separatoren voor de schoonste lucht zorgen en omdat er geen filters verzadigd kunnen worden, blijft dit zo. In de praktijk worden opmerkenswaardige verschillen tussen de uitstoot van een 3Nine (0,002 mg/m3) en conventionele filtersystemen gemeten (bijvoorbeeld 8 mg/m3 bij een elektrostatisch filter).

GREEN LINE OLIENEVEL AFSCHEIDER

olienevel afscheider

De GREEN LINE serie is de tweede generatie van olienevel afscheiders van 3NINE. De GREEN LINE werkt volgens het "tegenstroom principe" en is voorzien van een frequentieregelaar welke tal van functies monitoreren en deze communiceert via de LED lichtbalk rondom de unit. Tevens is de GREEN LINE standaard voorzien van een HEPA klasse 13 na-filter.

Meer informatie

 

 

 

olienevel separator

BLUE LINE OLIENEVEL AFSCHEIDER

 

De BLUE LINE serie is de klassieke serie van 3NINE olienevel separatoren en is geschikt voor bewerkingsruimtes van 5 m³ tot 30 m³. Van de BLUE LINE serie zijn inmiddels meer dan 7000 apparaten in gebruik in 4 continenten.

Meer informatie

 

Meer informatie over Olienevel afzuiging

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor de afzuiging van olienevel? Contact ons gerust met al uw vragen. Wij voorzien u graag van informatie en advies over de nieuwe technologie.

Contactformulier     E-mail