Bel of mail ons voor een afspraak

+31(0)187 - 491533

3nine olienevel fijnstof separator

De olienevel / fijnstof afzuigsystemen van 3nine verwijderen (separeren) de olienevel en partikels welke vrijkomen tijdens (metaal) bewerkingsprocessen.  Deze olienevel of oliemist ontstaat bij toepassingen waarbij pure (snij) olie of watermengbare koelsmeermiddelen worden gebruikt. 

Voordelen:

  • Zonder filters 99,97% gesepareerd, slechts 0,03% wordt door een HEPA klasse H13 filter afgevangen, bovendien zijn dit de kleinste deeltjes (zie afbeelding) derhalve is de standtijd van het HEPA na-filter 24 tot 48 maanden.
  • CIP  - Cleaning in Place: vol-automatisch zelfreinigende separator.
  • Dankzij bovenstaande onderhoudsvrij.
  • Hergebruik (snij) vloeistoffen.
  • Bewezen gemeten de schoonste lucht.
  • Beduidend lagere temperatuur van de machine > nauwkeurigheid.
  • Duurzaam en innovatief.

99,97% separatie vloeistof + partikels zonder filter!

Kostenbesparing: vloeistof hergebruik, onderhoud, filters, energie &
last but nut least: een veel schonere en veiligere werkomgeving!


Schoonste lucht met de olienevel afzuiging van 3nine

Metingen tonen aan dat de 3nine separatoren resulteren in een beduidend schonere lucht, in de praktijk worden opmerkenswaardige verschillen tussen uitstoot van een 3Nine (0,002 mg/m3) en conventionele filtersystemen gemeten (bijvoorbeeld 8 mg/m3 bij een elektrostatisch filter).

GREEN LINE OLIENEVEL AFSCHEIDER

olienevel afscheider

De Green Line serie is de tweede generatie van olienevel afscheiders van 3NINE. De Green Line werkt volgens het "tegenstroom principe" en is voorzien van een frequentieregelaar welke tal van functies kontroleert en deze communiceert via de led lichtbalk rondom de unit. Dit type 3Nine is standaard voorzien van een HEPA klasse 13 na-filter.

Meer informatie

 

 

 

olienevel separator

BLUE LINE OLIENEVEL AFSCHEIDER

 

Met de Blue Line serie is het succes van 3nine begonnen, in werking gelijk aan de Green Line en geschikt voor bewerkingsruimtes van 5 m³ tot 30 m³. Van de Blue Line serie zijn inmiddels meer dan 10000 apparaten in gebruik over 4 continenten.

Meer informatie

 

Meer informatie over Olienevel afzuiging

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor de afzuiging van olienevel? Contact ons gerust met al uw vragen. Wij voorzien u graag van informatie en advies over de nieuwe technologie.

Contactformulier     E-mail

 

 

Afbeelding 98